Blanco

Blanco on tuonut markkinoille uuden betonin sävyn Silgranit-komposiittialtaiden värivalikoimaan. Tämä allas näyttää aidolta betonilta aina yksilöllisiä vivahteita myöten. Altaan keskiharmaa sävy sopii hyvin yhteen niin klassisten kuin trendikkäiden materiaalien ja kalusteiden kanssa. Betonin sävyinen Silgranit-komposiittiallas on uniikki yhdistelmä hienostunutta designia ja huippulaadukasta, turvallista materiaalia. Tutustu Etagon beton-altaaseen tai Pleon beton-altaaseen.

Betonin sävyä keittiöön

Betonia näkee yhä useammin myös erilaisissa keittiöissä. Keittiössäkään betonia ei tarvitse käyttää isoilla pinnoilla vaan mikäli sitä halutaan tuoda sisustukseen maltillisemmin, keittiöön voi valita esimerkiksi betoniset työtasot tai betonin sävyisen altaan.

Näytetään tuotteet 1-40 / 273

Vihanneskulho (Sona) ruostumaton teräs
BLANCO DALAGO 45 Silgranit 465x510 mm keittiöaltaat päältäasennettava valkoinen
-17%
BLANCO DALAGO 45-F Silgranit 465x510 mm keittiöallas valkoinen huullettava
-17%
BLANCO LINUS silgranit look antrasiitti keittiöhana
BLANCO Jeta silgranit look keittiöhana antrasiitti
Blanco Avona kromi keittiöhana ulosvedettävällä suihkulla
BLANCO LINUS-F kromi Ikkunan eteen sijoitettava
-20%
Blanco Tradon kromi keittiöhana
BLANCO LINUS kromi keittiöhana
Keittiöhana Blanco Eloscope-F II kromi alas painettava
-16%
Blanco Mila kromi keittiöhana
Keittiöaltaat Blanco Metra 8 S 1160x500 mm Silgranit päältäasennettava valkoinen
-16%
Keittiöaltaat Blanco Pleon 6 split 615x510 mm antrasiitti Silgranit päältäasennettava
-17%
Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Toimitus / palautukset

HINNAT:

Verkkokauppamme tuotteiden hinnat sisältävät alv:n 24 %. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

TOIMITUSAIKA- JA TAPA

Tilausten toimitusaika on normaalisti n.1-5 työpäivää.
Toimitukset asiakkaan valitsemalla Postin paketti tai Postin rahti palvelulla.
Huom! Tilauksen sisältäessä eri valmistajien tuotteita, ne toimitetaan erikseen.
Tarkista aina tavaraa vastaanottaessasi, että toimitus on vahingoittumaton.
Mikäli havaitset vaurioita paketeissa, tee niistä kirjallinen merkintä kuljetusasiakirjaan, ennen kuin allekirjoitat toimituksen vastaanotetuksi.

Huomautukset vaurioituneesta tuotteesta tulee tehdä mahdollisimman pian, viimeistään 3 päivän sisällä toimituksesta osoitteeseen: jani.puukkoniemi@styledesign.fi
Huomaa, että ilman merkintää rahtikirjassa/lähetteessä vastuu sellaisista virheistä jotka ovat jo toimitushetkellä havaittavissa jää sinulle.

TOIMITUSMAKSUT

Toimitusmaksu riippuu tuotteen painosta. Maksu lisätään automaattisesti verkkokaupassa olevien tuotteiden hintoihin. Tuotteen lopullisen hinnan näet TOIMITETTUNA jo ostotapahtumassa, eli tämän lisäksi emme veloita muita kuluja!

PALAUTUKSET

Tuotteillamme on 14 vrk:n palautusoikeus. Tilausmyynti-, ja mittatilaus tuotteilla ei ole palautusoikeutta. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja jälleenmyyntikelpoinen alkuperäispakkauksessaan.

Huomioi lähetystä vastaanottaessasi mahdolliset kuljetusvauriot ja tarkista tuotteet, ilmoita mahdollisista kuljetusvaurioista heti tai viimeistään 7 päivän sisällä toimipisteen virkailijalle tai rahdinkuljettajalle, joka täyttää vahinkoilmoituksen. Voit tehdä vahinkoilmoituksen myös netissä esim. Posti.fi.

Palautuksen saavuttua hyvitämme ostoksesi käyttämäsi maksupalvelun kautta ilman toimituskuluja, koska palautuskulut ovat saman verran kuin toimituskulut.

Palauttaminen Helposti-koodilla

Tilaa palautuskoodi osoitteessa posti.fi palauta paketti syöttämällä lähetystunnus (JJFI-alkuinen koodi). Palauta paketti mihin tahansa Postin automaattiin tai postiin saamasi ohjeen mukaan.

Voit palauttaa lähetyksen postin palvelupisteen kautta.