Blanco

Blanco on tuonut markkinoille uuden betonin sävyn Silgranit-komposiittialtaiden värivalikoimaan. Tämä allas näyttää aidolta betonilta aina yksilöllisiä vivahteita myöten. Altaan keskiharmaa sävy sopii hyvin yhteen niin klassisten kuin trendikkäiden materiaalien ja kalusteiden kanssa. Betonin sävyinen Silgranit-komposiittiallas on uniikki yhdistelmä hienostunutta designia ja huippulaadukasta, turvallista materiaalia. Tutustu Etagon beton-altaaseen tai Pleon beton-altaaseen.

Betonin sävyä keittiöön

Betonia näkee yhä useammin myös erilaisissa keittiöissä. Keittiössäkään betonia ei tarvitse käyttää isoilla pinnoilla vaan mikäli sitä halutaan tuoda sisustukseen maltillisemmin, keittiöön voi valita esimerkiksi betoniset työtasot tai betonin sävyisen altaan.

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Toimitus / palautukset

HINNAT:

Verkkokauppamme tuotteiden hinnat sisältävät alv:n 24 %. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

TOIMITUSAIKA- JA TAPA

Tilausten toimitusaika on normaalisti n.1-5 työpäivää.
Toimitukset asiakkaan valitsemalla Postin paketti tai Postin rahti palvelulla.

TOIMITUSMAKSUT

Toimitusmaksu riippuu tuotteen painosta. Maksu lisätään automaattisesti verkkokaupassa olevien tuotteiden hintoihin. Tuotteen lopullisen hinnan näet TOIMITETTUNA jo ostotapahtumassa, eli tämän lisäksi emme veloita muita kuluja!

PALAUTUKSET

Tuotteillamme on 14 vrk:n palautusoikeus. Räätälöidyillä ja mittatilaus tuotteilla ei ole palautusoikeutta. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja jälleenmyyntikelpoinen alkuperäispakkauksessaan.

Huomioi lähetystä vastaanottaessasi mahdolliset kuljetusvauriot ja tarkista tuotteet, ilmoita mahdollisista kuljetusvaurioista heti tai viimeistään 7 päivän sisällä toimipisteen virkailijalle tai rahdinkuljettajalle, joka täyttää vahinkoilmoituksen. Voit tehdä vahinkoilmoituksen myös netissä esim. Posti.fi.

Palautuksen saavuttua hyvitämme ostoksesi tilillesi ilman toimituskuluja, koska palautuskulut ovat saman verran kuin toimituskulut.

Palauttaminen Helposti-koodilla

Tilaa palautuskoodi osoitteessa posti.fi/palautapaketti syöttämällä lähetystunnus (JJFI-alkuinen koodi). Palauta paketti mihin tahnsa Postin automaattiin tai postiin saamasi ohjeen mukaan.

Palauttaminen ilman Helposti-koodia

Voit palauttaa lähetyksen postin palvelupisteen kautta.

Kirjoita lähetyksen päälle palautustunnuksemme 645204 ja vie lähetys postiin.