Blanco

Blanco Silgranit on markkinoiden suosituin komposiittialtaiden materiaali lyömättömien, ainutlaatuisten käyttöominaisuuksiensa johdosta. BLANCOn patenteilla suojaamassa Silgranit-materiaalissa yhdistyvät helppohoitoisuus, käytännöllisyys ja kestävyys. Altaan erinomaiset käyttöominaisuudet säilyvät koko altaan käyttöiän. Silgranit-malliston kaunis, ajaton värivalikoima on yhdistettävissä helposti erilaisiin tasomateriaaleihin. Värit on jaettu maanläheisiin ruskean sävyihin ja moderneihin harmaan sävyihin. Erilaisia allasmalleja eri kiinnitystavoilla on runsaasti, joten sopivan altaan löytäminen niin pieneen kaupunkikeittiöön kuin suuren talon tupakeittiöön on helppoa.

BLANCOn Silgranit-materiaali on ainoa komposiittimateriaali, jolla on hygieniasertifikaatti. Materiaalissa on sisäänrakennettu, patentoitu "Hygiene+Plus”-suoja, jolla on antibakteerisia ominaisuuksia. Suoja vähentää keittiöbakteerien kasvua keskimäärin 98%. Tärkein puhdistusta helpottava tekijä onkin materiaali itsessään ja Silgranit on kehitetty paitsi kestäväksi myös mahdollisimman helppohoitoiseksi. Altaan satiinimaisen sileä pinta on optimaalinen yhdistelmä kovaa tarkalleen oikean kokoiseksi murskattua kiveä (luja pinta), sidosainetta (iskunkestävyys) ja helppohoitoisuutta. Altaan säännöllisellä puhdistuksella niin vaaleat kuin tummat värit pysyvät uudenveroisina ja helppohoitoisina.

Silgranit-altaiden mallistosta löytyy laaja valikoima kauniita värejä, jotka sopivat monenlaisen sisustajan makuun. Allaspisteen voi luoda harmoniseksi kokonaisuudeksi yhdistämällä saman sävyiset altaan ja hanan, huomiota herättävämmän lopputuloksen taas saa aikaan kontrasteilla ja väreillä leikitellen. Blancon väriavustimen avulla on mahdollista kokeilla, millainen väri-materiaaliyhdistelmä sopisi parhaiten juuri sinun keittiöösi.

Näytetään tuotteet 1-40 / 241

BLANCO DALAGO 45 Silgranit 465x510 mm keittiöaltaat päältäasennettava valkoinen
-15%
BLANCO DALAGO 45-F Silgranit 465x510 mm keittiöallas valkoinen huullettava
-17%
BLANCO LINUS-S silgranit look keittiöhanat ulosvedettävällä suihkulla musta/kromi
-10%
Blanco Culina-S mini kromi keittiöhana ulosvedettävällä juoksuputkella
Keittiöhana Blanco Eloscope-F II kromi alas painettava
-15%
Blanco Mila kromi keittiöhana
-12%

Blanco Mila kromi keittiöhana

209,00 € 239,32 €
Blanco Mila-S kromi keittiöhana ulosvedettävällä suihkulla
-10%
Keittiöaltaat Blanco Metra 8 S 1160x500 mm Silgranit päältäasennettava valkoinen
-16%
Keittiöaltaat Blanco Pleon 6 split 615x510 mm antrasiitti Silgranit päältäasennettava
-16%
Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Toimitus / palautukset

HINNAT:

Verkkokauppamme tuotteiden hinnat sisältävät alv:n 24 %. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

TOIMITUSAIKA- JA TAPA

Tilausten toimitusaika on normaalisti n.1-5 työpäivää, välimyynti varauksin.
Toimitukset asiakkaan valitsemalla Postin paketti tai rahtiliikkeen palvelulla.
Huom! Tilauksen sisältäessä eri valmistajien tuotteita, ne toimitetaan erikseen.
Tarkista aina tavaraa vastaanottaessasi, että toimitus on vahingoittumaton.
Mikäli havaitset vaurioita paketeissa, tee niistä kirjallinen merkintä kuljetusasiakirjaan, ennen kuin allekirjoitat toimituksen vastaanotetuksi.

Huomautukset vaurioituneesta tuotteesta tulee tehdä mahdollisimman pian, viimeistään 3 päivän sisällä toimituksesta osoitteeseen: jani.puukkoniemi@styledesign.fi
Huomaa, että ilman merkintää rahtikirjassa/lähetteessä vastuu sellaisista virheistä jotka ovat jo toimitushetkellä havaittavissa jää sinulle.

TOIMITUSMAKSUT

Toimitusmaksu riippuu tuotteen painosta. Maksu lisätään automaattisesti verkkokaupassa olevien tuotteiden hintoihin. Tuotteen lopullisen hinnan näet TOIMITETTUNA jo ostotapahtumassa, eli tämän lisäksi emme veloita muita kuluja!

PALAUTUKSET

Tuotteillamme on 14 vrk:n palautusoikeus. Tilausmyynti-, ja mittatilaus tuotteilla ei ole palautusoikeutta. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja jälleenmyyntikelpoinen alkuperäispakkauksessaan.

Huomioi lähetystä vastaanottaessasi mahdolliset kuljetusvauriot ja tarkista tuotteet, ilmoita mahdollisista kuljetusvaurioista heti tai viimeistään 7 päivän sisällä toimipisteen virkailijalle tai rahdinkuljettajalle, joka täyttää vahinkoilmoituksen. Voit tehdä vahinkoilmoituksen myös netissä esim. Posti.fi.

Palautuksen saavuttua hyvitämme ostoksesi käyttämäsi maksupalvelun kautta ilman toimituskuluja, koska palautuskulut ovat saman verran kuin toimituskulut.

Palauttaminen Helposti-koodilla

Tilaa palautuskoodi osoitteessa posti.fi palauta paketti syöttämällä lähetystunnus (JJFI-alkuinen koodi). Palauta paketti mihin tahansa Postin automaattiin tai postiin saamasi ohjeen mukaan.

Voit palauttaa lähetyksen postin palvelupisteen kautta.