Woodio

Woodio valmistaa ja suunnittelee Suomessa ensimmäisenä maailmassa puukomposiitista valmistettuja pesualtaita.

Reinventing wood

Woodion uusi ja kekseliäs tapa käyttää puuta design-tuotteiden raaka-aineena perustuu ekologiseen ja vedenpitävään puukomposiittiin. 

PUU TÄNÄÄN

Woodio on syntynyt uteliaisuudesta puun mahdollisuuksiin maailmalla. Innovatiivinen tuote- ja materiaalikehitys, skandinaavinen huippudesign ja suomalainen metsä­tuntemuksen perinne luovat edellytykset Woodion design-tuotteille.

INNOVAATIO & DESIGN

Woodion tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Puukomposiitti syntyy lähialueilla tuotetusta pohjoisen puusta ja hartsimaisista aineosista.

Woodion selkeälinjaiset design-ratkaisut tuovat esiin puun luonnollisuuden materiaalina. Innovatiivinen tuotekehitystyö ja huippusuunnittelu tarjoavat rajattomat mahdollisuudet löytää puulle uusia käyttökohteita.

Reinventing

Woodion tehtävänä on kehittää puuta ja sen käyttötarkoituksia täysin uudella tavalla. Materiaalimme tutkiminen sekä kehittäminen johtavat koko ajan uusiin tuoteryhmiin. Woodion tuoteryhmät kasvavat jokaisen uuden malliston myötä. Laajentuen kylpyhuoneista myös muihin tiloihin.

Syksyllä 2018 lanseerattiin Cube pesuallasmallisto sekä dekoratiiviset paneelit. 2019 vuorossa oli kylpyamme.

Jokainen askel on merkityksellinen hiilijalanjäljen pienentämisessä. Kaikki Woodio-tuotteet valmistetaan Suomessa yrityksen omalla tehtaalla lähes hiilineutraalia valmistusprosessia hyödyntäen. Woodio pystyy vähentämään tuotteidensa hiilijalanjälkeä huomattavasti hyödyntämällä pääasiassa biopohjaisia raaka-aineita sekä kehittämänsä tuotantoteknologian avulla. Tuotanto ei käytä vettä lainkaan, eikä tuotannossa ole paljon energiaa kuluttavia vaiheita, toisin kuin keramiikan polttamisessa. Esimerkiksi Woodio-pesualtaan hiilijalanjälki on 80% pienempi verrattuna keraamisiin altaisiin. Lisäksi Woodio materiaalin keveys vähentää päästöjä myös logistiikassa.

Woodio kylpyamme

Woodio Flow kylpyamme useissa väreissä

-10%
3 595,00 € 3 995,00 €
Woodio Cube 40 pesuallas natural pienellä hakkeella ja Tapwell hana

Woodio Cube 40 pesuallas useissa väreissä

-10%
Alkaen 629,10 699,00 €
Woodio Cube 60 pesuallas useissa väreissä

Woodio Cube 60 pesuallas useissa väreissä

-10%
Alkaen 719,10 799,00 €
Woodio Soft 60 upotettava pesuallas

Woodio Soft 60 upotettava pesuallas useissa väreissä

-10%
Alkaen 719,10 799,00 €
Woodio Soft 40 upotettava pesuallas

Woodio Soft 40 upotettava pesuallas useissa väreissä

-10%
Alkaen 629,10 699,00 €
Woodio Soft 60 malja-allas

Woodio Soft 60 malja-allas useissa väreissä

-10%
Alkaen 719,10 799,00 €
Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Toimitus / palautukset

HINNAT:

Verkkokauppamme tuotteiden hinnat sisältävät alv:n 24 %. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

TOIMITUSAIKA- JA TAPA

Tilausten toimitusaika on normaalisti n.1-5 työpäivää.
Toimitukset asiakkaan valitsemalla Postin paketti tai Postin rahti palvelulla.
Huom! Tilauksen sisältäessä eri valmistajien tuotteita, ne toimitetaan erikseen.
Tarkista aina tavaraa vastaanottaessasi, että toimitus on vahingoittumaton.
Mikäli havaitset vaurioita paketeissa, tee niistä kirjallinen merkintä kuljetusasiakirjaan, ennen kuin allekirjoitat toimituksen vastaanotetuksi.

Huomautukset vaurioituneesta tuotteesta tulee tehdä mahdollisimman pian, viimeistään 3 päivän sisällä toimituksesta osoitteeseen: jani.puukkoniemi@styledesign.fi
Huomaa, että ilman merkintää rahtikirjassa/lähetteessä vastuu sellaisista virheistä jotka ovat jo toimitushetkellä havaittavissa jää sinulle.

TOIMITUSMAKSUT

Toimitusmaksu riippuu tuotteen painosta. Maksu lisätään automaattisesti verkkokaupassa olevien tuotteiden hintoihin. Tuotteen lopullisen hinnan näet TOIMITETTUNA jo ostotapahtumassa, eli tämän lisäksi emme veloita muita kuluja!

PALAUTUKSET

Tuotteillamme on 14 vrk:n palautusoikeus. Räätälöidyillä ja mittatilaus tuotteilla ei ole palautusoikeutta. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja jälleenmyyntikelpoinen alkuperäispakkauksessaan.

Huomioi lähetystä vastaanottaessasi mahdolliset kuljetusvauriot ja tarkista tuotteet, ilmoita mahdollisista kuljetusvaurioista heti tai viimeistään 7 päivän sisällä toimipisteen virkailijalle tai rahdinkuljettajalle, joka täyttää vahinkoilmoituksen. Voit tehdä vahinkoilmoituksen myös netissä esim. Posti.fi.

Palautuksen saavuttua hyvitämme ostoksesi tilillesi ilman toimituskuluja, koska palautuskulut ovat saman verran kuin toimituskulut.

Palauttaminen Helposti-koodilla

Tilaa palautuskoodi osoitteessa posti.fi palauta paketti syöttämällä lähetystunnus (JJFI-alkuinen koodi). Palauta paketti mihin tahansa Postin automaattiin tai postiin saamasi ohjeen mukaan.

Palauttaminen ilman Helposti-koodia

Voit palauttaa lähetyksen postin palvelupisteen kautta.

Kirjoita lähetyksen päälle palautustunnuksemme 645204 ja vie lähetys postiin.