Eumar

Kylpyhuoneita nykyaikaisella designilla ja toiminnallisuudella

Eumar on asiantuntija yli 25 vuoden kokemuksella komposiittikivestä valmistettujen saniteettikalusteiden valannassa.

Eumarin tuotevalikoima on valtava ja komposiittikivestä valmistettuja kylpyhuonekalusteita myydään ympäri maailman, asiakkaita ovat suurimmat hotellit, risteilyalukset, sairaalat, hallinnolliset- ja toimistorakennukset, kerrostalot ja omakotitalot.

Kylpyhuone design kehittyy nopeammin kuin koskaan, jokaisen ratkaisun tulee olla innovatiivinen ja eksklusiivinen. Toiminnallisuus yhdistyy upeaan suunnitteluun. Tutkimusta ja kehitystä huolellisesti seuraamalla olemme aina aallon harjalla muuttuvassa teknologiassa ja henkilökohtaisten tilojen vaatimuksissa, tarjoten erinomaista suunnittelua, joka ei vaadi kompromisseja toiminnallisuuden ja mukavuuden kanssa.

Eumarin tuotteet on valmistettu kestävästä ja kierrätettävästä komposiittikivestä - teknologisesti luotu materiaali on tehty luonnon mineraaleista ja muokatusta polyesterihartsista. Matkien graniitin-, marmorin- ja muiden luonnossa esiintyvien aineiden rakennetta, se soveltuu eri muotojen ja kokojen luomiseen.

Tuotteet soveltuvat koti- ja julkisiin kylpyhuoneisiin.

Näytetään tuotteet 1-40 / 94

Eumar Origami design valumarmoriallas
Eumar Abisko matta komposiittikiviallas
Eumar Ovo pilari matta komposiittikiviallas lattialle
Eumar Ovo komposiittikivikylpyamme matta valkoinen
Eumar Ovo komposiittikivikylpyamme matta valkoinen
Eumar kannatin 430R

Eumar kannatin 430R

37,20 €
Eumar kannatin 430L

Eumar kannatin 430L

37,20 €
Eumar Publica 240/3 kiiltävä komposiittikiviallas
Eumar Carre 70C matta komposiittikiviallas
Eumar Carre 90C matta komposiittikiviallas
Eumar Carre 105C matta komposiittikiviallas
Eumar Carre 140L matta komposiittikiviallas
Eumar Carre 140R matta komposiittikiviallas
Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Toimitus / palautukset

HINNAT:

Verkkokauppamme tuotteiden hinnat sisältävät alv:n 24 %. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

TOIMITUSAIKA- JA TAPA

Tilausten toimitusaika on normaalisti n.1-5 työpäivää, välimyynti varauksin.
Toimitukset asiakkaan valitsemalla Postin paketti tai rahtiliikkeen palvelulla.
Huom! Tilauksen sisältäessä eri valmistajien tuotteita, ne toimitetaan erikseen.
Tarkista aina tavaraa vastaanottaessasi, että toimitus on vahingoittumaton.
Mikäli havaitset vaurioita paketeissa, tee niistä kirjallinen merkintä kuljetusasiakirjaan, ennen kuin allekirjoitat toimituksen vastaanotetuksi.

Huomautukset vaurioituneesta tuotteesta tulee tehdä mahdollisimman pian, viimeistään 3 päivän sisällä toimituksesta osoitteeseen: jani.puukkoniemi@styledesign.fi
Huomaa, että ilman merkintää rahtikirjassa/lähetteessä vastuu sellaisista virheistä jotka ovat jo toimitushetkellä havaittavissa jää sinulle.

TOIMITUSMAKSUT

Toimitusmaksu riippuu tuotteen painosta. Maksu lisätään automaattisesti verkkokaupassa olevien tuotteiden hintoihin. Tuotteen lopullisen hinnan näet TOIMITETTUNA jo ostotapahtumassa, eli tämän lisäksi emme veloita muita kuluja!

PALAUTUKSET

Tuotteillamme on 14 vrk:n palautusoikeus. Tilausmyynti-, ja mittatilaus tuotteilla ei ole palautusoikeutta. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja jälleenmyyntikelpoinen alkuperäispakkauksessaan.

Huomioi lähetystä vastaanottaessasi mahdolliset kuljetusvauriot ja tarkista tuotteet, ilmoita mahdollisista kuljetusvaurioista heti tai viimeistään 7 päivän sisällä toimipisteen virkailijalle tai rahdinkuljettajalle, joka täyttää vahinkoilmoituksen. Voit tehdä vahinkoilmoituksen myös netissä esim. Posti.fi.

Palautuksen saavuttua hyvitämme ostoksesi käyttämäsi maksupalvelun kautta ilman toimituskuluja, koska palautuskulut ovat saman verran kuin toimituskulut.

Palauttaminen Helposti-koodilla

Tilaa palautuskoodi osoitteessa posti.fi palauta paketti syöttämällä lähetystunnus (JJFI-alkuinen koodi). Palauta paketti mihin tahansa Postin automaattiin tai postiin saamasi ohjeen mukaan.

Voit palauttaa lähetyksen postin palvelupisteen kautta.