SG Lighting

SG Lighting PLC on Lillesandissa Norjassa vuonna 1990 perustettu norjalainen yritys. Yhtiö toimii yli 30 maassa ympäri maailman ja sillä on tytäryhtiöitä Tanskassa, Ruotsissa, Saksassa, Belgiassa, Ranskassa ja Suomessa.

SG:n valaisimet ovat arkkitehtien, konsulttien, suunnittelijoiden ja sähköasentajien suosikkeja ja niitä käytetään kaikilla mantereilla. Suunnittelemme ja valmistamme valaisimemme korkeimpien laatustandardien mukaisesti, koska tiedämme, että juuri tämän laatutason ansiosta valaisimemme kestävät ajan hampaan.

Ulkovalaisimemme on suunniteltu kestämään muuttuvat sääolosuhteet sekä lämmön, sateen, lumen, pölyn ja lian aiheuttamat rasitukset.

Ympäristö
Kaikki SG:n valmistamat komponentit ovat 99 % kierrätettäviä ja olemme sitoutuneet noudattamaan valmistusprosessissamme korkeimpia ympäristöstandardeja.

Tuotekehitys
Suunnittelemme, kehitämme ja testaamme jatkuvasti uusia tuotteita, jotta voimme tarjota energiatehokkaita ja ympäristöystävällisiä tuotteita. Pyrimme tuottamaan valaisimia, jotka luovat haluamasi tunnelman muistaen aina, että niillä on suuri vaikutus ympäristöön ja sen luomaan vaikutelmaan.

SG-valaisimet on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista yksityiskohtiin paneutuen. Kestävä ja laadukas rakenne varmistaa, että valaisimet hoitavat tehtävänsä monien vuosien ajan. Alumiinista valmistetut SG-tuotteet on yleensä valmistettu painevalamalla. Alumiinin puhtauteen ja seokseen on kiinnitetty erityistä huomiota maksimaallisen korroosionkestävyyden varmistamiseksi. SG-tuotteet on lisäksi käsitelty kromaatilla, joka varmistaa optimaalisen tartunnan muodostamalla ihanteellisen pohjan polyesterijauhemaalille. Tämän prosessin ansiosta tuotteet voidaan asentaa vaativimpiinkin olosuhteisiin.

Näytetään tuotteet 1-11 / 11

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

HINNAT

Verkkokauppamme tuotteiden hinnat sisältävät alv:n 24 %. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

TOIMITUSAIKA- JA TAPA

Tilausten toimitusaika on normaalisti n. 1-5 työpäivää, välimyynti varauksin. Toimitukset asiakkaan valitsemalla Postin paketti- tai rahtiliikkeen palvelulla.
Huom! Tilauksen sisältäessä eri valmistajien tuotteita, ne toimitetaan erikseen.

Tarkista aina tavaraa vastaanottaessasi, että toimitus on vahingoittumaton. Mikäli havaitset vaurioita paketeissa, tee niistä kirjallinen merkintä kuljetusasiakirjaan, ennen kuin allekirjoitat toimituksen vastaanotetuksi. Huomautukset vaurioituneesta tuotteesta tulee tehdä mahdollisimman pian, viimeistään 3 päivän sisällä toimituksesta osoitteeseen: jani.puukkoniemi@styledesign.fi.
Huomaa, että ilman merkintää rahtikirjassa/lähetteessä vastuu sellaisista virheistä, jotka ovat jo toimitushetkellä havaittavissa, jää sinulle.

Huomioi lähetystä vastaanottaessasi mahdolliset kuljetusvauriot ja tarkista tuotteet, ilmoita mahdollisista kuljetusvaurioista heti tai viimeistään 7 päivän sisällä toimipisteen virkailijalle tai rahdinkuljettajalle, joka täyttää vahinkoilmoituksen. Voit tehdä vahinkoilmoituksen myös netissä esim. Posti.fi.

TOIMITUSMAKSUT

Toimitusmaksu riippuu tuotteen painosta. Maksu lisätään automaattisesti verkkokaupassa olevien tuotteiden hintoihin. Tuotteen lopullisen hinnan näet TOIMITETTUNA jo ostotapahtumassa, eli tämän lisäksi emme veloita muita kuluja!

PALAUTUKSET

Tuotteillamme on 14 vrk:n palautusoikeus. Tilausmyynti- ja mittatilaustuotteilla ei ole palautusoikeutta. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja jälleenmyyntikelpoinen alkuperäispakkauksessaan. Tuotepakkauksiin ei saa tehdä merkintöjä. Pakkaathan huolellisesti palauttamasi tuotteet samaan pakkaukseen joko alkuperäiseen toimituspakkaukseen tai muuhun pakkaukseen siten, että tuotteet säilyvät vahingoittumattomina. Täytä palautuslomake ja lisää sisään pakkaukseen. Kiinnitä palautustiedot pakkauksen päälle.

Palautuksen saavuttua hyvitämme ostoksesi käyttämäsi maksupalvelun kautta ilman toimituskuluja, koska palautuskulut ovat saman verran kuin toimituskulut.

Palauttaminen Helposti-koodilla

Tilaa palautuskoodi osoitteessa posti.fi/palautapaketti syöttämällä lähetystunnus (JJFI-alkuinen koodi). Palauta paketti mihin tahansa Postin automaattiin tai Postiin saamasi ohjeen mukaan.

Voit palauttaa lähetyksen myös Postin palvelupisteen kautta.

LUNASTAMATON PAKETTI

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista perimme toimituskustannukset.