LuinSpa / Luin Living

Kaikki alkoi unelmasta

Eräänä kesäisenä päivänä 2013 tupsahti sähköpostiin tarjous hiuspyyhkeestä. Ajatus päässä pysyvästä pyyhkeestä tuntui kerrassaan näppärältä. Ai että sitä tuttua tilannetta, jossa suihkun jälkeen päähän kiepsautetaan normaali pyyhe, joka ei pysy päässä millään. Mietimme, miksi hiuspyyhe ei löydy jo useamman naisen kylppäristä? Rakastuimme ideaan hiuspyyhkeestä, joka olisi kaunis, hemmottelevan pehmeä ja kirjaimellisesti veisi tippuvan veden hiuksistamme. Syntyi unelma maailman parhaasta hiuspyyhkeestä.

Pyyhemateriaali vaativaan makuun

Lähtökohtana Your Home | Your Spa -pyyhemateriaalin kehityksessä oli unelma maailman parhaasta hiuspyyhkeestä – materiaalin piti olla ylellisen pehmeä ja erittäin imukykyinen. Materiaaliksi valikoitui korkealaatuinen puuvilla sen luonnollisen pehmeyden, kestävyyden ja imukyvyn vuoksi. 

Designia vauvasta vaariin

Arki on usein hektistä ja joskus unohdamme nauttia siitä kaiken arkisen tohinan keskellä. Me uskomme, että kaikki tarvitsevat kotiinsa pientä arjen luksusta. Asioita, jotka tuovat hyvää mieltä ja oloa jokaiseen päivään. Luin Livingin tuotteet on suunniteltu jokapäiväiseen käyttöön, jokaiselle perheenjäsenelle vastasyntyneestä vaariinNäytetään tuotteet 1-24 / 24

Luin Living hiuspyyhe hyväntekeväisyyskampanja
LuinSpa Luin Living kylpytossut Cosy granite graniitti harmaa
Luin Living naisten ja miesten grande poncho granite harmaa
LuinSpa miesten lannepyyhe Granite harmaa
LuinSpa Luin Living kylpytossut Cosy granite graniitti harmaa
-10%
LuinSpa hiuspanta musta ja valkoinen
LuinSpa jättipyyhe 100x150 cm Pearl grey helmenharmaa
-10%
LuinSpa hiuspyyhe sand hiekka
-14%
LuinSpa miesten lannepyyhe valkoinen snow
-10%
LuinSpa naisten ja miesten grande poncho snow valkoinen
-11%
Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Toimitus / palautukset

HINNAT:

Verkkokauppamme tuotteiden hinnat sisältävät alv:n 24 %. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

TOIMITUSAIKA- JA TAPA

Tilausten toimitusaika on normaalisti n.1-5 työpäivää.
Toimitukset asiakkaan valitsemalla Postin paketti tai Postin rahti palvelulla.
Huom! Tilauksen sisältäessä eri valmistajien tuotteita, ne toimitetaan erikseen.
Tarkista aina tavaraa vastaanottaessasi, että toimitus on vahingoittumaton.
Mikäli havaitset vaurioita paketeissa, tee niistä kirjallinen merkintä kuljetusasiakirjaan, ennen kuin allekirjoitat toimituksen vastaanotetuksi.

Huomautukset vaurioituneesta tuotteesta tulee tehdä mahdollisimman pian, viimeistään 3 päivän sisällä toimituksesta osoitteeseen: jani.puukkoniemi@styledesign.fi
Huomaa, että ilman merkintää rahtikirjassa/lähetteessä vastuu sellaisista virheistä jotka ovat jo toimitushetkellä havaittavissa jää sinulle.

TOIMITUSMAKSUT

Toimitusmaksu riippuu tuotteen painosta. Maksu lisätään automaattisesti verkkokaupassa olevien tuotteiden hintoihin. Tuotteen lopullisen hinnan näet TOIMITETTUNA jo ostotapahtumassa, eli tämän lisäksi emme veloita muita kuluja!

PALAUTUKSET

Tuotteillamme on 14 vrk:n palautusoikeus. Räätälöidyillä ja mittatilaus tuotteilla ei ole palautusoikeutta. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja jälleenmyyntikelpoinen alkuperäispakkauksessaan.

Huomioi lähetystä vastaanottaessasi mahdolliset kuljetusvauriot ja tarkista tuotteet, ilmoita mahdollisista kuljetusvaurioista heti tai viimeistään 7 päivän sisällä toimipisteen virkailijalle tai rahdinkuljettajalle, joka täyttää vahinkoilmoituksen. Voit tehdä vahinkoilmoituksen myös netissä esim. Posti.fi.

Palautuksen saavuttua hyvitämme ostoksesi tilillesi ilman toimituskuluja, koska palautuskulut ovat saman verran kuin toimituskulut.

Palauttaminen Helposti-koodilla

Tilaa palautuskoodi osoitteessa posti.fi palauta paketti syöttämällä lähetystunnus (JJFI-alkuinen koodi). Palauta paketti mihin tahansa Postin automaattiin tai postiin saamasi ohjeen mukaan.

Palauttaminen ilman Helposti-koodia

Voit palauttaa lähetyksen postin palvelupisteen kautta.

Kirjoita lähetyksen päälle palautustunnuksemme 645204 ja vie lähetys postiin.