Aikadesign

AIKAdesign®   

AIKAdesign® on suomalainen tuotemerkki, jonka suunnittelu ja valmistus toteutetaan Suomessa. Panostamme kotimaiseen osaamisen ja olemme ylpeitä siitä. Teemme kestäviä ja tarkoin harkittuja tuotteita, joiden muotoilu, käytännöllisyys ja materiaalivalinat ovat tarkoin suunniteltuja. Haluamme tarjota asiakkaillemme pitkäikäisiä tuotteita, niin ulkonäöllisen kuin teknisen kestävyyden kannalta. 

 Ajatonta muotoilua ja käytännöllisyyttä arkeen   

AIKAdesign -tuotteet ovat oivaltavia arkipäivän esineitä, joissa on jujua ja uusia oivalluksia. Muotoilu on konstailematonta ja tukee kunkin tuotteen käyttötarkoitusta. Käytännölliset esineet ovat samalla kauniita sisustuselementtejä. Kestävyys ja kierrätettävyys ovat alumiinista ja teräksestä valmistettujen tuotteiden tärkeä ominaisuus. 

 Hyvin suunniteltu, hyvin tehty. 

AIKAdesign tuotteiden muotoilu, käytännöllisyys ja materiaalivalinnat ovat tarkoin harkittuja. Tuotteet on tehty kestämään aikaa niin ulkonäkönsä kuin teknisen kestävyytensä puolesta. Materiaaleina käytämme alumiiniä, terästä ja suomalaista puuta. Tuotteet tehdään käsityönä moderneja välineitä hyväksi käyttäen.

Suunnittelusta vastaavat Arvemetin suunnitteluosasto yhdessä muotoilija Henri Sydänheimon kanssa. Muotoilun pohjana toimii halu ja tarve kehittää laadukkaita ja käytännöllisiä tuotteita, jotka kestävät kulutusta ja mielyttävät silmää. Suunnittelussa muoto ja käytännöllisyys kulkevat käsi kädessä. Hyvänä esimerkkinä tästä on HALI, puunkantimien edelläkävijä, jonka käytettävyys, kestävyys ja kauneus tukevat toisiaan.

 Aidosti suomalainen   

AIKAdesign® on aidosti suomalainen tuotemerkki, jonka suunnittelu ja valmistus toteutetaan Suomessa. Panostamme kotimaiseen osaamiseen kaikissa vaiheissa ja olemme ylpeitä siitä.

Näytetään tuotteet 1-8 / 8

Aikadesign Hali puunkannin metallimusta rock black
-7%

Aikadesign Hali puunkantoteline iso

159,00 € 171,00 €
Aika Syli puuteline valkoinen
-9%

Aika Design Syli polttopuuteline

699,00 € 768,80 €
Aika Syli puuteline musta
-7%
Aikadesign Noja takkavälinesetti
-3%

Aikadesign Noja takkavälinesetti

349,00 € 362,00 €
Aikadesign Veto talouspaperiteline
Aikadesign Orsi naulakko
-9%

Aikadesign Orsi naulakko

819,00 € 908,90 €
Aikadesign Vire pöytä ja jakkara
-7%

Aikadesign Vire pöytä ja jakkara

690,00 € 744,00 €
Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

HINNAT

Verkkokauppamme tuotteiden hinnat sisältävät alv:n 24 %. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

TOIMITUSAIKA- JA TAPA

Tilausten toimitusaika on normaalisti n. 1-5 työpäivää, välimyynti varauksin. Toimitukset asiakkaan valitsemalla Postin paketti- tai rahtiliikkeen palvelulla.
Huom! Tilauksen sisältäessä eri valmistajien tuotteita, ne toimitetaan erikseen.

Tarkista aina tavaraa vastaanottaessasi, että toimitus on vahingoittumaton. Mikäli havaitset vaurioita paketeissa, tee niistä kirjallinen merkintä kuljetusasiakirjaan, ennen kuin allekirjoitat toimituksen vastaanotetuksi. Huomautukset vaurioituneesta tuotteesta tulee tehdä mahdollisimman pian, viimeistään 3 päivän sisällä toimituksesta osoitteeseen: jani.puukkoniemi@styledesign.fi.
Huomaa, että ilman merkintää rahtikirjassa/lähetteessä vastuu sellaisista virheistä, jotka ovat jo toimitushetkellä havaittavissa, jää sinulle.

Huomioi lähetystä vastaanottaessasi mahdolliset kuljetusvauriot ja tarkista tuotteet, ilmoita mahdollisista kuljetusvaurioista heti tai viimeistään 7 päivän sisällä toimipisteen virkailijalle tai rahdinkuljettajalle, joka täyttää vahinkoilmoituksen. Voit tehdä vahinkoilmoituksen myös netissä esim. Posti.fi.

TOIMITUSMAKSUT

Toimitusmaksu riippuu tuotteen painosta. Maksu lisätään automaattisesti verkkokaupassa olevien tuotteiden hintoihin. Tuotteen lopullisen hinnan näet TOIMITETTUNA jo ostotapahtumassa, eli tämän lisäksi emme veloita muita kuluja!

PALAUTUKSET

Tuotteillamme on 14 vrk:n palautusoikeus. Tilausmyynti- ja mittatilaustuotteilla ei ole palautusoikeutta. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja jälleenmyyntikelpoinen alkuperäispakkauksessaan. Tuotepakkauksiin ei saa tehdä merkintöjä. Pakkaathan huolellisesti palauttamasi tuotteet samaan pakkaukseen joko alkuperäiseen toimituspakkaukseen tai muuhun pakkaukseen siten, että tuotteet säilyvät vahingoittumattomina. Täytä palautuslomake ja lisää sisään pakkaukseen. Kiinnitä palautustiedot pakkauksen päälle.

Palautuksen saavuttua hyvitämme ostoksesi käyttämäsi maksupalvelun kautta ilman toimituskuluja, koska palautuskulut ovat saman verran kuin toimituskulut.

Palauttaminen Helposti-koodilla

Tilaa palautuskoodi osoitteessa posti.fi/palautapaketti syöttämällä lähetystunnus (JJFI-alkuinen koodi). Palauta paketti mihin tahansa Postin automaattiin tai Postiin saamasi ohjeen mukaan.

Voit palauttaa lähetyksen myös Postin palvelupisteen kautta.

LUNASTAMATON PAKETTI

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista perimme toimituskustannukset.