Fresh raitisilmaventtiilit

Näytetään tuotteet 1-25 / 25

KORVAUSILMAVENTTIILI/RAITISILMAVENTTIILI FRESH F80 TÄYDELLINEN
-46%
korvausilmaventtiili / RAITISILMAVENTTIILI FRESH TL80F-dBS äänenvaimennettu
-24%
Fresh F90 raitisilmaventtiili/korvausilmaventtiili
-56%
FRESH KORVAUSILMAVENTTIILI TL98F, VALKOINEN
-51%
RAITISILMAVENTTIILI FRESH F100DB äänenvaimennettu
-29%
RAITISILMAVENTTIILI FRESH F100
-48%
RAITISILMAVENTTIILI FRESH F100
-48%

RAITISILMAVENTTIILI FRESH F100

45,90 € 89,80 €
RAKOVENTTIILI FRESH F32 korvausilmaventtiili
Fresh Flow FDX lämmöntalteenottolaite ilmanvaihtolaite
-44%
FRESH ulkosäleikkö 150 mm musta
VAIHTOVENTTIILI FRESH TL-DE SISÄOSA Ø98/100 mm kanavayhteellä
-37%
Fresh TL-D 20PPI vakiosuodatin 3 kpl
Fresh hyönteisverkko 150 mm musta
Fresh TL-D siitepölysuodatin G4 3 kpl
KORVAUSILMAVENTTIILI FRESH TL100DE, MUSTA
-41%
KORVAUSILMAVENTTIILI FRESH TL100DE
-37%

KORVAUSILMAVENTTIILI FRESH TL100DE

59,90 € 95,40 €
Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

HINNAT

Verkkokauppamme tuotteiden hinnat sisältävät alv:n 24 %. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

TOIMITUSAIKA- JA TAPA

Tilausten toimitusaika on normaalisti n. 1-5 työpäivää, välimyynti varauksin. Toimitukset asiakkaan valitsemalla Postin paketti- tai rahtiliikkeen palvelulla.
Huom! Tilauksen sisältäessä eri valmistajien tuotteita, ne toimitetaan erikseen.

Tarkista aina tavaraa vastaanottaessasi, että toimitus on vahingoittumaton. Mikäli havaitset vaurioita paketeissa, tee niistä kirjallinen merkintä kuljetusasiakirjaan, ennen kuin allekirjoitat toimituksen vastaanotetuksi. Huomautukset vaurioituneesta tuotteesta tulee tehdä mahdollisimman pian, viimeistään 3 päivän sisällä toimituksesta osoitteeseen: jani.puukkoniemi@styledesign.fi.
Huomaa, että ilman merkintää rahtikirjassa/lähetteessä vastuu sellaisista virheistä, jotka ovat jo toimitushetkellä havaittavissa, jää sinulle.

Huomioi lähetystä vastaanottaessasi mahdolliset kuljetusvauriot ja tarkista tuotteet, ilmoita mahdollisista kuljetusvaurioista heti tai viimeistään 7 päivän sisällä toimipisteen virkailijalle tai rahdinkuljettajalle, joka täyttää vahinkoilmoituksen. Voit tehdä vahinkoilmoituksen myös netissä esim. Posti.fi.

TOIMITUSMAKSUT

Toimitusmaksu riippuu tuotteen painosta. Maksu lisätään automaattisesti verkkokaupassa olevien tuotteiden hintoihin. Tuotteen lopullisen hinnan näet TOIMITETTUNA jo ostotapahtumassa, eli tämän lisäksi emme veloita muita kuluja!

PALAUTUKSET

Tuotteillamme on 14 vrk:n palautusoikeus. Tilausmyynti- ja mittatilaustuotteilla ei ole palautusoikeutta. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja jälleenmyyntikelpoinen alkuperäispakkauksessaan. Tuotepakkauksiin ei saa tehdä merkintöjä. Pakkaathan huolellisesti palauttamasi tuotteet samaan pakkaukseen joko alkuperäiseen toimituspakkaukseen tai muuhun pakkaukseen siten, että tuotteet säilyvät vahingoittumattomina. Täytä palautuslomake ja lisää sisään pakkaukseen. Kiinnitä palautustiedot pakkauksen päälle.

Palautuksen saavuttua hyvitämme ostoksesi käyttämäsi maksupalvelun kautta ilman toimituskuluja, koska palautuskulut ovat saman verran kuin toimituskulut.

Palauttaminen Helposti-koodilla

Tilaa palautuskoodi osoitteessa posti.fi/palautapaketti syöttämällä lähetystunnus (JJFI-alkuinen koodi). Palauta paketti mihin tahansa Postin automaattiin tai Postiin saamasi ohjeen mukaan.

Voit palauttaa lähetyksen myös Postin palvelupisteen kautta.

LUNASTAMATON PAKETTI

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista perimme toimituskustannukset.