Macro Design

Alussa vuonna 1985 olimme puhdas suihkuvalmistaja. Mutta asiakkaiden luottamuksen ansiosta meillä on ollut rohkeutta kasvaa.

Valikoimamme kehittämiselle on ominaista kehittää innovatiivisia laatutuotteita tulevaisuuden kylpyhuoneisiin. Keskitymme tarjoamaan laadukkaita tuotteita, jotka on täysin sovitettu kylpyhuoneen ankaraan ympäristöön. Emme yksinkertaisesti koskaan tingi tuotteidemme laadusta. Laatupainotteisuutemme ansiosta voimme myös jättää markkinoiden anteliaimmat tuotetakuut.

Innovaatio on meille myös tärkeä avainsana - meitä ohjaa aina se, että olemme askeleen edellä tuotekehityksessämme. Syyksi olemme usein olleet ensimmäisiä, jotka lanseeraavat innovatiivisia suihku- ja huonekalutuotteita, ja tämä on johtoasema, joka on meille ylpeä ja jonka aiomme pitää myös tulevaisuudessa.

Kuten sanoin, vuonna 1985 olimme puhdas suihkuvalmistaja, mutta nykyään olemme paljon enemmän. Voit valita useista huonekalusarjoista – jokaisella on oma idiominsa ja persoonallisuutensa. Ja aivan kuten suihkujen kanssa, jokainen huonekalu on huolellisesti suunniteltu ja kehitetty täällä Laholmissa. Lisää lisävarusteita, kuten sekoitin, WC, pesuallas, pyyhekiskot ja kylpyamme, niin saat sen, mitä olemme tänään:

Täydellinen kylpyhuonetoimittajasi!

Näytetään tuotteet 1-38 / 38

Macro Design Crown Stripe 1000 mm tammi / musta posliinipesualtaalla Light 14 ja pyöreä 90 cm peili taustavalolla
Macro Design pyöreä peili 70 cm ja 90 cm taustavalolla
Macro Design pyöreä peili 70 ja 90 cm
Macro Design Crown Frame 800 mm valkoinen posliinipesualtaalla Light 45
Macro Design Md13 vedin mattamusta
Macro Design Crown Plain 450x350 mm valkoinen posliinipesualtaalla Light 70, vedin MD3, Peili LED T -valaistuksella
Macro Design Crown korkea sivukaappi 350x1600 mm antrasiitti plain
Macro Design Empire suora suihkunurkka musta ruudukolla
-9%
Macro Design Empire suora suihkunurkka musta
-9%
Macro Design Empire Swing suihkunurkka musta ja valkoinen ruudukolla eri kokoja
-9%
Macro Design Empire kiinteä suihkuseinä musta
-18%
Macro Design Empire kääntyvä suihkuseinä musta
-18%
Macro Design Hide tarvikehylly suihkuun musta
Macro Design Crown korkea sivukaappi 500x1600 mm valkoinen
Macro Design Crown sivukaappi 350x1200 mm valkoinen plain
Macro Design Crown seinäkaappi 300x700 mm ruskea saarni
Macro Design Crown seinäkaappi 450x700 mm ruskea saarni
Macro Design Crown allaskaappi + allas 600x350 mm valkoinen grip
Macro Design Crown allaskaappi + allas 600x450 mm valkoinen grip
Macro Design Crown allaskaappi 1200x450 mm Stripe ruskea musta, mustalla Edge altaalla
Macro Design liimasarja Hide tarvikehyllyyn
Macro Design Luna metallinen malja-allas 400 mm gun metal
-11%
Macro Design Solar metallinen malja-allas 400 mm harjattu messinki
-11%
Macro Design Leona malja-allas 380 mm mattamusta
Macro Design Leia malja-allas 380 mm valkoinen
-10%
Macro Design Crown + malja-allaskaappi Line Dekton tasolla
Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

HINNAT

Verkkokauppamme tuotteiden hinnat sisältävät alv:n 24 %. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

TOIMITUSAIKA- JA TAPA

Tilausten toimitusaika on normaalisti n. 1-5 työpäivää, välimyynti varauksin. Toimitukset asiakkaan valitsemalla Postin paketti- tai rahtiliikkeen palvelulla.
Huom! Tilauksen sisältäessä eri valmistajien tuotteita, ne toimitetaan erikseen.

Tarkista aina tavaraa vastaanottaessasi, että toimitus on vahingoittumaton. Mikäli havaitset vaurioita paketeissa, tee niistä kirjallinen merkintä kuljetusasiakirjaan, ennen kuin allekirjoitat toimituksen vastaanotetuksi. Huomautukset vaurioituneesta tuotteesta tulee tehdä mahdollisimman pian, viimeistään 3 päivän sisällä toimituksesta osoitteeseen: jani.puukkoniemi@styledesign.fi.
Huomaa, että ilman merkintää rahtikirjassa/lähetteessä vastuu sellaisista virheistä, jotka ovat jo toimitushetkellä havaittavissa, jää sinulle.

Huomioi lähetystä vastaanottaessasi mahdolliset kuljetusvauriot ja tarkista tuotteet, ilmoita mahdollisista kuljetusvaurioista heti tai viimeistään 7 päivän sisällä toimipisteen virkailijalle tai rahdinkuljettajalle, joka täyttää vahinkoilmoituksen. Voit tehdä vahinkoilmoituksen myös netissä esim. Posti.fi.

TOIMITUSMAKSUT

Toimitusmaksu riippuu tuotteen painosta. Maksu lisätään automaattisesti verkkokaupassa olevien tuotteiden hintoihin. Tuotteen lopullisen hinnan näet TOIMITETTUNA jo ostotapahtumassa, eli tämän lisäksi emme veloita muita kuluja!

PALAUTUKSET

Tuotteillamme on 14 vrk:n palautusoikeus. Tilausmyynti- ja mittatilaustuotteilla ei ole palautusoikeutta. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja jälleenmyyntikelpoinen alkuperäispakkauksessaan. Tuotepakkauksiin ei saa tehdä merkintöjä. Pakkaathan huolellisesti palauttamasi tuotteet samaan pakkaukseen joko alkuperäiseen toimituspakkaukseen tai muuhun pakkaukseen siten, että tuotteet säilyvät vahingoittumattomina. Täytä palautuslomake ja lisää sisään pakkaukseen. Kiinnitä palautustiedot pakkauksen päälle.

Palautuksen saavuttua hyvitämme ostoksesi käyttämäsi maksupalvelun kautta ilman toimituskuluja, koska palautuskulut ovat saman verran kuin toimituskulut.

Palauttaminen Helposti-koodilla

Tilaa palautuskoodi osoitteessa posti.fi/palautapaketti syöttämällä lähetystunnus (JJFI-alkuinen koodi). Palauta paketti mihin tahansa Postin automaattiin tai Postiin saamasi ohjeen mukaan.

Voit palauttaa lähetyksen myös Postin palvelupisteen kautta.

LUNASTAMATON PAKETTI

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista perimme toimituskustannukset.