Raksa

Raksa Design mattamustat, Rst ja kullatut kaivonkannet. Myös mustat muoviset Raksa vesilukot normaali tai tilaa säästävä.

Näytetään tuotteet 1-26 / 26

Messinki lattiakaivonkansi neliökansi
-5%

Raksa messinki lattiakaivon kansi

64,90 € 69,00 €
Pisko kaivonkansi RST
Raksa Design Tähkä kaivonkansi RST
-11%

Raksa Design Tähkä kaivonkansi RST

39,90 € 45,00 €
Tähkä kaivonkansi mattamusta neliökansi
-51%
Raksa Design Pisko kaivonkansi mattamusta 197X197X4 mm
-43%
Raksa muovinen vesilukko musta lattiaputkella
-20%
Raksa muovinen tilaa säästävä musta vesilukko lattiaputkella
-30%
Raksa musta design vesilukko lattiaputkella
Raksa musta design vesilukko seinäputkella
Raksa mattamusta design vesilukko pop-upilla ja lattiaputkella
-10%
Tähkä kaivonkansi valkoinen RST
-43%
Raksa design pop-up pohjaventtiili mattamusta ruuvi tai 1 1/4" kierreliitos
Raksa Design Kehrä lattiakaivonkansi neliökansi mattamusta
-43%
Raksa Design Kehrä kaivonkansi RST
Raksa Design pesukoneen poistokulma mattamusta
Raksa Design kulmasulkuliitin mattamusta 1/2"x12mm(1/2")
Raksa Design kuulasulkuventtiili mattamusta
Raksa Design mattamusta pallolaskuhana
Raksa Design mattamusta läpivientikulma 1/2"
Raksa design pop-up pohjaventtiili valkoinen
Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

HINNAT

Verkkokauppamme tuotteiden hinnat sisältävät alv:n 24 %. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

TOIMITUSAIKA- JA TAPA

Tilausten toimitusaika on normaalisti n. 1-5 työpäivää, välimyynti varauksin. Toimitukset asiakkaan valitsemalla Postin paketti- tai rahtiliikkeen palvelulla.
Huom! Tilauksen sisältäessä eri valmistajien tuotteita, ne toimitetaan erikseen.

Tarkista aina tavaraa vastaanottaessasi, että toimitus on vahingoittumaton. Mikäli havaitset vaurioita paketeissa, tee niistä kirjallinen merkintä kuljetusasiakirjaan, ennen kuin allekirjoitat toimituksen vastaanotetuksi. Huomautukset vaurioituneesta tuotteesta tulee tehdä mahdollisimman pian, viimeistään 3 päivän sisällä toimituksesta osoitteeseen: jani.puukkoniemi@styledesign.fi.
Huomaa, että ilman merkintää rahtikirjassa/lähetteessä vastuu sellaisista virheistä, jotka ovat jo toimitushetkellä havaittavissa, jää sinulle.

Huomioi lähetystä vastaanottaessasi mahdolliset kuljetusvauriot ja tarkista tuotteet, ilmoita mahdollisista kuljetusvaurioista heti tai viimeistään 7 päivän sisällä toimipisteen virkailijalle tai rahdinkuljettajalle, joka täyttää vahinkoilmoituksen. Voit tehdä vahinkoilmoituksen myös netissä esim. Posti.fi.

TOIMITUSMAKSUT

Toimitusmaksu riippuu tuotteen painosta. Maksu lisätään automaattisesti verkkokaupassa olevien tuotteiden hintoihin. Tuotteen lopullisen hinnan näet TOIMITETTUNA jo ostotapahtumassa, eli tämän lisäksi emme veloita muita kuluja!

PALAUTUKSET

Tuotteillamme on 14 vrk:n palautusoikeus. Tilausmyynti- ja mittatilaustuotteilla ei ole palautusoikeutta. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja jälleenmyyntikelpoinen alkuperäispakkauksessaan. Tuotepakkauksiin ei saa tehdä merkintöjä. Pakkaathan huolellisesti palauttamasi tuotteet samaan pakkaukseen joko alkuperäiseen toimituspakkaukseen tai muuhun pakkaukseen siten, että tuotteet säilyvät vahingoittumattomina. Täytä palautuslomake ja lisää sisään pakkaukseen. Kiinnitä palautustiedot pakkauksen päälle.

Palautuksen saavuttua hyvitämme ostoksesi käyttämäsi maksupalvelun kautta ilman toimituskuluja, koska palautuskulut ovat saman verran kuin toimituskulut.

Palauttaminen Helposti-koodilla

Tilaa palautuskoodi osoitteessa posti.fi/palautapaketti syöttämällä lähetystunnus (JJFI-alkuinen koodi). Palauta paketti mihin tahansa Postin automaattiin tai Postiin saamasi ohjeen mukaan.

Voit palauttaa lähetyksen myös Postin palvelupisteen kautta.

LUNASTAMATON PAKETTI

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista perimme toimituskustannukset.