Eico

Olemme nyt Eico jälleenmyyjä, tuotemerkkeinä Elica, Faber, Vestfrost ja Eico. Tuotteina mm. liesituulettimet, induktioliesitasot liesituulettimella, viinikaapit, Eicolink liesitasot ja pesualtaat.

ME TOIMITAMME MARKKINOIDEN PARHAAT TUOTTEET, TIETO-TAIDON SEKÄ PALVELUN SAMASSA PAKETISSA

EICO toimittaa markkinoiden parhaat liesituulettimet ja -kuvut sekä muut keittiön laitteet, kuten kodinkoneet, jätejärjestelmät sekä viinikaapit. Yli 38 vuoden vankalla kokemuksella olemme kartuttaneet runsaasti arvokasta osaamista, ja investoineet asiakaspalvelumme korkeaan laatuun. Me teemme yhteistyötä yksinomaan markkinoiden johtavien liesituuletin- sekä kodinkonevalmistajien kanssa, joten tarjoamiemme tuotteiden laatu, materiaalit, design, kestävyys sekä käyttökokemus ovat parhaimmasta päästä. Lisäksi, asiakaspalvelijamme ovat aina valmiita auttamaan oikean tuotteen valinnassa.

"REFINE YOUR CHOICE"

Vietämme suuren osan elämästämme keittiössä ja kylpyhuoneessa. Siellä yleensä valmistaudumme uuteen päivään - ja juuri siellä myös päätämme ne. Me EICO:lla ajattelemme, että tuotteemme ovat paljon enemmän kuin käytännöllisiä, arkea helpottavia laitteita; ne ovat keskeinen osa jokapäiväistä elämää, kuin myös ratkaiseva osa sen paikan ilmettä, jota kodiksi kutsumme.

Kodinkoneiden tulee toimia moitteettomasti, sopia kodin tyyliin kuin myös vastata asukkaiden yksilöllisiä tarpeita. Tämä koskee kaikkia kodin laitteita viinikaapista, liesituulettimeen, uuniin ja keittotasoon. Me vaadimme korkeaa laatua, toiminnallisuutta ja huippuluokan designia kaikilta toimittamiltamme tuotteilta, joten meiltä voit aina odottaa tavallista parempia teknisiä ominaisuuksia, design –ratkaisuja sekä materiaali -valintoja.

SINUN PALVELUKSESSASI

Myös tuki- ja palvelupuolella olemme vahvempia kuin useimmat. Tuotteen valintaprosessin aikana olemme läsnä aina kun tarvitaan. Niin ennen, aikana kuin sen jälkeenkin. Meille on ensiarvoisen tärkeää, että pystymme tarjoamaan onnistuneen palvelukokemuksen sekä täyttämään odotukset - tai jopa ylittämään ne.

EICO on tanskalainen yritys, joka on perustettu vuonna 1981. EICO:n juuret ovat syvällä keittiöteollisuudessa, mikä tarkoittaa, että tunnemme alamme läpikotaisin ja osaamme aina avustaa oikean ratkaisun löytämisessä. Me tarjoamme mielellämme myös inspiraatiota siihen, miten tuotteistamme voi tulla oleellinen osa sisustustasi, tavalla, jota et ehkä aikaisemmin osannut kodinkoneiltasi odottaa.


Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Toimitus / palautukset

HINNAT:

Verkkokauppamme tuotteiden hinnat sisältävät alv:n 24 %. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

TOIMITUSAIKA- JA TAPA

Tilausten toimitusaika on normaalisti n.1-5 työpäivää.
Toimitukset asiakkaan valitsemalla Postin paketti tai Postin rahti palvelulla.
Huom! Tilauksen sisältäessä eri valmistajien tuotteita, ne toimitetaan erikseen.
Tarkista aina tavaraa vastaanottaessasi, että toimitus on vahingoittumaton.
Mikäli havaitset vaurioita paketeissa, tee niistä kirjallinen merkintä kuljetusasiakirjaan, ennen kuin allekirjoitat toimituksen vastaanotetuksi.

Huomautukset vaurioituneesta tuotteesta tulee tehdä mahdollisimman pian, viimeistään 3 päivän sisällä toimituksesta osoitteeseen: jani.puukkoniemi@styledesign.fi
Huomaa, että ilman merkintää rahtikirjassa/lähetteessä vastuu sellaisista virheistä jotka ovat jo toimitushetkellä havaittavissa jää sinulle.

TOIMITUSMAKSUT

Toimitusmaksu riippuu tuotteen painosta. Maksu lisätään automaattisesti verkkokaupassa olevien tuotteiden hintoihin. Tuotteen lopullisen hinnan näet TOIMITETTUNA jo ostotapahtumassa, eli tämän lisäksi emme veloita muita kuluja!

PALAUTUKSET

Tuotteillamme on 14 vrk:n palautusoikeus. Räätälöidyillä ja mittatilaus tuotteilla ei ole palautusoikeutta. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja jälleenmyyntikelpoinen alkuperäispakkauksessaan.

Huomioi lähetystä vastaanottaessasi mahdolliset kuljetusvauriot ja tarkista tuotteet, ilmoita mahdollisista kuljetusvaurioista heti tai viimeistään 7 päivän sisällä toimipisteen virkailijalle tai rahdinkuljettajalle, joka täyttää vahinkoilmoituksen. Voit tehdä vahinkoilmoituksen myös netissä esim. Posti.fi.

Palautuksen saavuttua hyvitämme ostoksesi tilillesi ilman toimituskuluja, koska palautuskulut ovat saman verran kuin toimituskulut.

Palauttaminen Helposti-koodilla

Tilaa palautuskoodi osoitteessa posti.fi palauta paketti syöttämällä lähetystunnus (JJFI-alkuinen koodi). Palauta paketti mihin tahansa Postin automaattiin tai postiin saamasi ohjeen mukaan.

Palauttaminen ilman Helposti-koodia

Voit palauttaa lähetyksen postin palvelupisteen kautta.

Kirjoita lähetyksen päälle palautustunnuksemme 645204 ja vie lähetys postiin.