Limente

Olemme nyt myös Limenten jälleenmyyjä.

Yli 30-vuoden kokemuksella LIMENTE keskittyy valaistukseen, valaistuksen ohjaukseen ja sähkökalusteisiin. Sekä Limente että Lapetek ovat suomalaisen perheyhtiön Oy Lapetek Group Ab 100 % omistamia tytäryhtiötä.

Tavoitteemme on tuoda markkinoille uusia ja raikkaita valaisintuotteita sekä ennen kaikkea helposti toteutettavia kohtuuhintaisia valaisinratkaisuja. Pysyttelemme jatkuvasti ajan hermolla huomioimalla tuotevalikoimassamme sisustusalan ideat ja trendit kaikkialta maailmasta.

Oy Limente Ab:n tausta on Lapetekin 1980-luvulla aloittamassa valaisinliiketoiminnassa. Vuonna 2015 loimme Limente tuotemerkin ja 2016 valaisin liiketoiminta eriytettiin omaan erilliseen yhtiöön. Kaikki valaistuksen parissa toimineet Lapetekkiläiset siirtyivät Limenten palvelukseen ja samalla myyntiä ja tuotekehitystä vahvistettiin uusilla henkilöillä.

Limente valaisinten avulla luot viihtyisyyttä ja tunnelmia kotiisi.

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Toimitus / palautukset

HINNAT:

Verkkokauppamme tuotteiden hinnat sisältävät alv:n 24 %. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

TOIMITUSAIKA- JA TAPA

Tilausten toimitusaika on normaalisti n.1-5 työpäivää.
Toimitukset asiakkaan valitsemalla Postin paketti tai Postin rahti palvelulla.
Huom! Tilauksen sisältäessä eri valmistajien tuotteita, ne toimitetaan erikseen.
Tarkista aina tavaraa vastaanottaessasi, että toimitus on vahingoittumaton.
Mikäli havaitset vaurioita paketeissa, tee niistä kirjallinen merkintä kuljetusasiakirjaan, ennen kuin allekirjoitat toimituksen vastaanotetuksi.

Huomautukset vaurioituneesta tuotteesta tulee tehdä mahdollisimman pian, viimeistään 3 päivän sisällä toimituksesta osoitteeseen: jani.puukkoniemi@styledesign.fi
Huomaa, että ilman merkintää rahtikirjassa/lähetteessä vastuu sellaisista virheistä jotka ovat jo toimitushetkellä havaittavissa jää sinulle.

TOIMITUSMAKSUT

Toimitusmaksu riippuu tuotteen painosta. Maksu lisätään automaattisesti verkkokaupassa olevien tuotteiden hintoihin. Tuotteen lopullisen hinnan näet TOIMITETTUNA jo ostotapahtumassa, eli tämän lisäksi emme veloita muita kuluja!

PALAUTUKSET

Tuotteillamme on 14 vrk:n palautusoikeus. Räätälöidyillä ja mittatilaus tuotteilla ei ole palautusoikeutta. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja jälleenmyyntikelpoinen alkuperäispakkauksessaan.

Huomioi lähetystä vastaanottaessasi mahdolliset kuljetusvauriot ja tarkista tuotteet, ilmoita mahdollisista kuljetusvaurioista heti tai viimeistään 7 päivän sisällä toimipisteen virkailijalle tai rahdinkuljettajalle, joka täyttää vahinkoilmoituksen. Voit tehdä vahinkoilmoituksen myös netissä esim. Posti.fi.

Palautuksen saavuttua hyvitämme ostoksesi tilillesi ilman toimituskuluja, koska palautuskulut ovat saman verran kuin toimituskulut.

Palauttaminen Helposti-koodilla

Tilaa palautuskoodi osoitteessa posti.fi palauta paketti syöttämällä lähetystunnus (JJFI-alkuinen koodi). Palauta paketti mihin tahansa Postin automaattiin tai postiin saamasi ohjeen mukaan.

Palauttaminen ilman Helposti-koodia

Voit palauttaa lähetyksen postin palvelupisteen kautta.

Kirjoita lähetyksen päälle palautustunnuksemme 645204 ja vie lähetys postiin.