Adora

ADORA®

Vuonna 2008 René Aabenhus ja Allan Hansen asettivat itselleen tavoitteen. He halusivat luoda kansainvälisen brändin keittiö- ja kylpyhuonehanoille. Yrityksen kahdella perustajalla ja tärkeimmällä kumppanilla on yhteensä yli 70 vuoden kokemus LVI-tuotteiden kehittämisestä.

ADORA® käyttää vain parhaita materiaaleja, luo yksinkertaista ja toimivaa designia sekä tarjoaa käyttäjälle varmuuden 10 vuoden takuun avulla.

Laatu ja testaus

Tarkoin harkitun materiaalinvalintaprosessin ja jatkuvien testausten avulla ADORA® kehittää tuotteita, jotka ylittävät käyttäjien odotukset. Toiminnan ytimen muodostavat design, laatu ja tuotekehitys.

Keraamiset säätöosat toimittaa Euroopan johtava valmistaja KEROX®. Termostaattiset säätöosat toimittaa Vernet®, alan johtavia valmistajia. Poresuuttimet toimittaa arvostettu sveitsiläinen Neoperl®. Keittiöhanoissamme käytetään laadukkaita KOMBIFLEX®-kytkentäletkuja.

Jokaisen hanan toiminta sekä tiiviys testataan vedenpaineella tuotantovaiheessa. Suoritamme esimerkiksi keittiöhanoillemme tasaisin väliajoin 250.000 syklin käyttötestauksia, jossa venttiili avataan ja suljetaan ja veden lämpötila muutetaan kylmästä lämpimään.

Tästä syystä ADORA® ainoana toimijana tarjoaa tuotteilleen 10 vuoden takuun.

ADORA® Nykyisin

Nykyisin ADORA® on kansainvälinen lifestyle-brändi, jonka tarinan osaksi ovat liittyneet sekä ammattiasentajat että yksityiset henkilöt, ja jonka tuotteita löytyy yli 1 000 liikkeestä Pohjoismaissa.

Kehitetty Tanskassa

Kaikki ADORA®-tuotteet on suunniteltu ja muotoiltu brändin linjan mukaisesti:
yksilöllisyys, laatu ja design.

0 tuotetta
Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Toimitus / palautukset

HINNAT:

Verkkokauppamme tuotteiden hinnat sisältävät alv:n 24 %. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

TOIMITUSAIKA- JA TAPA

Tilausten toimitusaika on normaalisti n.1-5 työpäivää.
Toimitukset asiakkaan valitsemalla Postin paketti tai Postin rahti palvelulla.

TOIMITUSMAKSUT

Toimitusmaksu riippuu tuotteen painosta. Maksu lisätään automaattisesti verkkokaupassa olevien tuotteiden hintoihin. Tuotteen lopullisen hinnan näet TOIMITETTUNA jo ostotapahtumassa, eli tämän lisäksi emme veloita muita kuluja!

PALAUTUKSET

Tuotteillamme on 14 vrk:n palautusoikeus. Räätälöidyillä ja mittatilaus tuotteilla ei ole palautusoikeutta. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja jälleenmyyntikelpoinen alkuperäispakkauksessaan.

Huomioi lähetystä vastaanottaessasi mahdolliset kuljetusvauriot ja tarkista tuotteet, ilmoita mahdollisista kuljetusvaurioista heti tai viimeistään 7 päivän sisällä toimipisteen virkailijalle tai rahdinkuljettajalle, joka täyttää vahinkoilmoituksen. Voit tehdä vahinkoilmoituksen myös netissä esim. Posti.fi.

Palautuksen saavuttua hyvitämme ostoksesi tilillesi ilman toimituskuluja, koska palautuskulut ovat saman verran kuin toimituskulut.

Palauttaminen Helposti-koodilla

Tilaa palautuskoodi osoitteessa posti.fi/palautapaketti syöttämällä lähetystunnus (JJFI-alkuinen koodi). Palauta paketti mihin tahnsa Postin automaattiin tai postiin saamasi ohjeen mukaan.

Palauttaminen ilman Helposti-koodia

Voit palauttaa lähetyksen postin palvelupisteen kautta.

Kirjoita lähetyksen päälle palautustunnuksemme 645204 ja vie lähetys postiin.