Hietakari/Sandriff

Olemme nyt myös Hietakari/Sandriffin jälleenmyyjä. Saat meiltä kaikki Hietakarin valikoiman tuotteet, kaikkia emme ole vielä ehtineet laittamaan verkkokauppaamme, mutta kysy niin katsotaan haluamasi tuote.

Hietakari -Yhtymä Oy on suomalainen yritys, joka on valmistanut suihkutilakalusteita jo yli neljännesvuosisadan ajan.

Asiakkaitamme ovat rauta- ja sisustuskaupat, alan erikoisliikkeet sekä rakennusliikkeet. Päämarkkina-alueemme on Suomi. Viime vuosina olemme laajentaneet toimintaamme myös muihin pohjoismaihin, Baltiaan ja Venäjälle.

Hietakari -Yhtymä Oy:ssä ja sen tytäryrityksissä työskentelee yhteensä vajaat viisikymmentä suihkutilakalusteiden ammattilaista. Suunnittelemme ja valmistamme kaikki kalusteemme itse. Vuosittain valmistamme noin 100 000 kalustetta.

Filosofiamme

Suihkutila on tilasuunnittelun haastavimpia yksityiskohtia. Kylpyhuoneille varattavat tilat ovat usein pieniä, jolloin suihkutila on kyettävä mahduttamaan hyvinkin pieneen alaan. Tästä huolimatta suihkutilan on oltava toimiva ja sisätiloiltaan mahdollisimman tilava. Suihkutilakaluste on myös osa sisutusta. Lasien ja metalliosien muodolla ja sävyllä voidaan vaikuttaa paljon kylpyhuoneen ilmeeseen.

Jokainen kylpyhuone on mitoiltaan ja muodoiltaan yksilöllinen ja sisustusmakuja on yhtä paljon kuin kylpyhuoneen käyttäjiäkin. Tällöin on todellinen haaste tarjota kylpyhuoneisiin suihkutilakalusteita niin, ettei asiakkaan tarvitsisi tinkiä vaatimuksistaan mitoituksen, muotoilun kuin värimaailmankaan suhteen.

Tarjoamme erityisen laajan valikoiman vakio- ja mittatilaustuotteita, joilla jokainen suihkutila on käytännöllisesti ja sisustuksellisesti ratkaistavissa. Laaja valikoima valmistetaan kuitenkin kustannustehokkaasti sarjatuotantona. Tätä niin sanottua massakustomoinnin periaatetta on sovellettu menestyksekkäästi useilla teollisuudenaloilla. Lopputulemana asiakkaamme saa mitoiltaan ja muodoiltaan juuri sellaisen ratkaisun kuin tilaan tarvitaan ja myös huokealla hinnalla kuten massatuotannon etuihin kuuluu.

Suihkutila on tyypillisesti kovassa käytössä ja lähtökohtaisesti kostea. Tällöin ratkaisuilta edellytetään erityisiä ominaisuuksia, jotta tuote olisi mahdollisimman pitkäikäinen. Suunnittelemmekin useiden vuosien kokemukseemme perustuen kaikki tekniset yksityiskohdat itse. Vastaavasti myös valmistamme kaikki tuotteet omassa tehtaassamme. Tuotteittemme tekniikka on CE -hyväksyttyä ja sille myönnetään 20 vuoden takuu.

Nyt Hietakarin Bläk sarja myös valkoisena Ral 9016! Kysy myynnistämme.

Näytetään tuotteet 1-40 / 292

Hietakari BLÄK 731 NEW YORK Kiinteä suihkuseinä
Hietakari Bläk 714 Paris Walk-in suihkuseinä kirkas lasi
-20%

Hietakari Bläk 714 Paris Walk-in suihkuseinä

1 159,00 € 1 450,00 €
Hietakari Bläk 712 New York Walk-in suihkuseinä kirkas lasi
-20%
Hietakari Bläk 713 Tokyo Walk-in suihkuseinä kirkas lasi
-9%

Hietakari Bläk 713 Tokyo Walk-in suihkuseinä

1 224,00 € 1 350,00 €
Hietakari Vetro 557 Walk-in suihkuseinät messinki
-20%
Hietakari BLÄK 732 NEW YORK kääntyvä suihkuseinä mattamusta
Hietakari BLÄK 735 Tokyo kääntyvä suihkuseinä mattamusta
Hietakari BLÄK 737 Paris kiinteä suihkuseinä
Hietakari BLÄK 738 Paris kääntyvä suihkuseinä mattamusta
Hietakari BLÄK 736 Tokyo kääntyvä suihkuseinä kiinteällä osalla mattamusta
Hietakari BLÄK 790 Tokyo kääntyvä suihkuseinä magneettilukituksella
Hietakari BLÄK 792 Paris kääntyvä suihkuseinä magneettilukituksella
Hietakari BLÄK 747 Tokyo tilanjakaja kääntyvillä pariovilla
Hietakari BLÄK 752 Paris tilanjakaja kääntyvillä pariovilla mattamusta
Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Toimitus / palautukset

HINNAT:

Verkkokauppamme tuotteiden hinnat sisältävät alv:n 24 %. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

TOIMITUSAIKA- JA TAPA

Tilausten toimitusaika on normaalisti n.1-5 työpäivää, välimyynti varauksin.
Toimitukset asiakkaan valitsemalla Postin paketti tai rahtiliikkeen palvelulla.
Huom! Tilauksen sisältäessä eri valmistajien tuotteita, ne toimitetaan erikseen.
Tarkista aina tavaraa vastaanottaessasi, että toimitus on vahingoittumaton.
Mikäli havaitset vaurioita paketeissa, tee niistä kirjallinen merkintä kuljetusasiakirjaan, ennen kuin allekirjoitat toimituksen vastaanotetuksi.

Huomautukset vaurioituneesta tuotteesta tulee tehdä mahdollisimman pian, viimeistään 3 päivän sisällä toimituksesta osoitteeseen: jani.puukkoniemi@styledesign.fi
Huomaa, että ilman merkintää rahtikirjassa/lähetteessä vastuu sellaisista virheistä jotka ovat jo toimitushetkellä havaittavissa jää sinulle.

TOIMITUSMAKSUT

Toimitusmaksu riippuu tuotteen painosta. Maksu lisätään automaattisesti verkkokaupassa olevien tuotteiden hintoihin. Tuotteen lopullisen hinnan näet TOIMITETTUNA jo ostotapahtumassa, eli tämän lisäksi emme veloita muita kuluja!

PALAUTUKSET

Tuotteillamme on 14 vrk:n palautusoikeus. Tilausmyynti-, ja mittatilaus tuotteilla ei ole palautusoikeutta. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja jälleenmyyntikelpoinen alkuperäispakkauksessaan.

Huomioi lähetystä vastaanottaessasi mahdolliset kuljetusvauriot ja tarkista tuotteet, ilmoita mahdollisista kuljetusvaurioista heti tai viimeistään 7 päivän sisällä toimipisteen virkailijalle tai rahdinkuljettajalle, joka täyttää vahinkoilmoituksen. Voit tehdä vahinkoilmoituksen myös netissä esim. Posti.fi.

Palautuksen saavuttua hyvitämme ostoksesi käyttämäsi maksupalvelun kautta ilman toimituskuluja, koska palautuskulut ovat saman verran kuin toimituskulut.

Palauttaminen Helposti-koodilla

Tilaa palautuskoodi osoitteessa posti.fi palauta paketti syöttämällä lähetystunnus (JJFI-alkuinen koodi). Palauta paketti mihin tahansa Postin automaattiin tai postiin saamasi ohjeen mukaan.

Voit palauttaa lähetyksen postin palvelupisteen kautta.